Rendőrségi

2012.11.09. 18:34

Vállalkozókat raboltak ki Dunaújvárosban - két sérült, többmilliós kár (frissítve)

Dunaújváros - Két vállalkozót raboltak ki csütörtökön este a Verebély úton: leütötték, megkötözték, kifosztották őket.

Dunaújvárosi Hírlap

Kegyetlen rablótámadás történt Dunaújvárosban csütörtökön este kilenc órakor: három símaszkos fiatalember megtámadott, bántalmazott, megkötözött és kifosztott két vállalkozót, a Verebély úton lévő nagy zöldségraktárnál.
Az egyik  férfi súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett. Háromnegyed órájukba telt, mire kiszabadították magukat és segítséget hívtak. A mentők kórházba szállították őket. A rendőrség lezárta a városból kivezető utakat.
Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közleményében megerősítette, hogy a bántalmazott és megkötözött férfiaktól több millió forintot raboltak el. A vállalkozók éppen a fővárosi nagybani piacra készültek, áruért.
Valószínűleg a beszerzés miatt volt náluk nagyobb összegű készpénz.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket, csoportosan elkövetett rablás alapos gyanújával.  A helyszíni nyomok és az áldozatok vallomása alapján megindított nyomozásban számítanak a lakosság segítségére is. Kérik, hogy mindazok, akik bármit tudnak a történtekről, jelezzék azt a rendőrségnek a 25510-510, a 107, a 112 hívószámon, vagy pedig a [email protected] e-mail címen.

 

OLDALTÖRÉS: Rablás Dunaújvárosban - két sérült, többmilliós kár

 

 

 

 Rablás Dunaújvárosban - két sérült, többmilliós kár

Csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indított büntetőeljárást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen, akik csütörtökön késő este egy dunaújvárosi telephelyen kiraboltak két férfit, akik áruért mentek volna fel Budapestre, a nagybani piacra. A sértettek egyikének a bűncselekmény során súlyos sérülése keletkezett. Az elrabolt pénz többmillió forint - közölte még pénteken délelőtt a rendőrség.

Keresik a tetteseket - a lakosság segítségét is kéri a rendőrség

Nagy erőkkel keresik a dunaújvárosi rendőrök azt a három fiatal férfit, akik csütörtök este kilenc órakor fekete maszkban megtámadtak két férfit egy dunaújvárosi telephelyen, ahonnan éppen indulni készültek Budapestre, a nagybani piacra árukészletért. A két sértett mindegyikét bántalmazták az elkövetők, majd gyorskötözővel kezeiket hátrakötözték. Miután a két férfinél lévő több millió forintot magukhoz vették, elmenekültek a helyszínről. A sértetteknek mintegy háromnegyed órát követően sikerült kiszabadítaniuk magukat, majd segítséget kérniük. Ezt követően szállították őket a mentők a dunaújvárosi kórházba, ahol kiderült, egyikük nyolc napon túl gyógyuló, míg a másik könnyű zúzódásos sérüléseket szenvedett, tájékoztatott a megyei rendőrfőkapitányság.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás miatt indított büntetőeljárást az ügyben ismeretlen tettesekkel szemben, akiket most valamennyi dunaújvárosi rendőr keres. A lakosságtól is segítséget vár a rendőrség az elkövetők mihamarabbi beazonosítása és elfogása érdekében. Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármi érdemi információval rendelkezik, az tegyen bejelentést a dunaújvárosi nyomozóknál a 25/510-510-es telefonszámon, vagy a 107-es illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!