Dunaújváros

2012.09.13. 18:50

Csak nyáron működhet az Aquantis? Megint hosszú téli szünet várható

Dunaújváros - Alig két és fél hónapnyi működés után ismét lakat került az Aquantis élményfürdőre. Az üzemeltető továbbra sem adott magyarázatot a kivonulásra.

Szabó Szabolcs

Még a múlt hét végén is számos fürdeni vágyó érkezett az Aquantis Élményfürdő bejáratához, ám a vidám csobbanás helyett egy szűk közlemény tudatta a kudarcos strandolókkal, hogy komplexum szeptember 1-től nem fogad vendégeket. A fürdőbezárás miértjéről többször is szerettük volna megkérdezni az üzemeltetéssel felhagyó céget, ám annak vezetője türelmet kért és későbbi tájékoztatást ígért.

Az Aquantisból hirtelen távozó üzemeltető Hunép-Uniszol vezetői e hét közepére ígértek részletes tájékoztatást, ám ezzel mindmáig adósak maradtak.
A komplexum hivatalos honlapján azonban olvasható egy érdemi információ, ami az egykori fürdővendégek egy részének talán fontos lehet: akik  június 9-től augusztus 31-ig bérletet vásároltak, lehetőségük van azt visszaváltani  szeptember 18-án és 20-án 13 és 17 óra között a fittness rész recepciójában.

Mindebből a szűk közlésből nem sok pozitív információ hámozható ki, ám annyi bizonyos, hogy közeljövőben várhatóan nem nyit ki újból a hányatott sorsú fürdő.
A téli üzemszünet egyébként sem ismeretlen az Aquantis és a fürdővendégek számára, 2011 októberétől 2012 nyaráig zárva volt az intézmény. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!