Dunaújváros

2012.06.21. 16:46

Folytassa, BeatKOHO!

Dunaújváros - A Talentométer tehetségkutató gáláján is remekül szerepelt az újvárosi BeatKOHO, amely ősz elejére ígéri a új lemezét. Értékelés, jövendölés...

Szabó Szabolcs

A korábban bemutatott BeatKOHO dunaújvárosi hip-hop formáció közel hatszáz indulóból jutott be a Talentométer zenei tehetségkutató tizenkettes nagydöntőjébe, amely inkább felelt meg egy gálaműsornak, mint szigorúan zsűrizett versengésnek.
- Ez egy jutalomfellépés volt számunkra, hiszen az  A38 hajó színpadán nemzetközileg is sikeres zenekarok lépnek fel estéről estére. Az egy külön bónusz, hogy egyfajta díjként egy visszahívást kaptunk: ősszel egy hip-hop sztár előtt léphetünk majd fel - fogalmazott a zenekar részéről Szabó Zsolt, aki elárulta, hogy a csapat jelenleg a Fújd ki munkacímen készülő lemez munkálataival van elfoglalva. Sőt, még egy számot is rögzíteniük kell Németh Jucival, az Anima Sound System korábbi és Budapest Bár jelenlegi énekesével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!