Dunaújváros

2012.04.19. 06:28

Évtizedes találkozó - Szakestély a főiskolán

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Főiskola Alma Mater Köre április 21-én szombaton találkozót és szakestélyt rendez. Amire egykori hallgatókat és oktatókat is várnak.

Gallai Péter

A  2002-ben végzetteket   tíz, a 1992-ben végzetteket húsz, a 1982-ben végzetteket harminc, a 1972-ben végzetteket  pedig negyvenéves alma mater találkozóra és szakestélyre invitálják a hagyományőrzők. A selmecbányai diákhagyományok szerint lezajló esemény helyszíne szombaton  délután és este a DF fő- és A-épülete lesz. A program 16 órakor a rektori megnyitóval  kezdődik, 16.30 órától  évfolyamonként és szakonként kezdődik az alma mater találkozó, a meghított tanárokkal együtt. 18 órától az új létesítmények között tesznek kirándulást a vendégek, a vacsorát  pedig 19.30 órától szolgálják fel az A-épület aulájában.

A szervezők örömmel veszik, ha a megjelentek egy-egy rövid visszaemlékezéssel, felszólalással, diákcsínnyel, vagy akár dallal, zenével is színesítik az estet nemcsak részvételükkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!