Dunaföldvár

2017.08.08. 16:30

Halfőzők tesznek próbát

DUNAFÖLDVÁR Várják a jelentkezőket Dunaföldvár két évtizedes múltra visszatekintő halászléfőző-versenyére.

L. Mészáros Irma

Augusztus 20-án immár a 20. Jubileumi Halászléfőző Versenyét tartja Dunaföldvár. A Szabadtűzi Lovagrend szakmai védnökségével szervezett kulináris megmérettetésen indulók főztjét a Németh József Venesz-díjas séf vezette zsűri bírálja el.

Várják nemcsak a helyi és környékbeli szakácsokat, hanem a távolabbi csapatokat is, családokat, baráti társaságokat, civil szervezeteket, a balatoni és tiszai főzőket, mindenkit, aki szívesen főzi ezt a nemes ételt.

A verseny 9 órakor kezdődik. Az elkészült művekből egy adagot legkésőbb 12.30-ig kell leadni. Az eredményhirdetés után hajnali 2-ig színes programok várnak mindenkit.

A versenyen kizárólag halászlevet lehet főzni, s előzetesen regisztrálni kell, mégpedig: személyesen a Művelődési Központban (Dunaföldvár, Ilona utca 9.), telefonon a 75/541-001, 75/541-000, illetve a 30/448-09 61 számon, valamint emailben a [email protected] címen. Nevezési díj nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!