Dunaföldvár

2015.07.15. 18:53

Zárás a Nyári Estéken: Bécsi vér

Dunaföldvár - Nagy siker volt a Hegedűs a háztetőn című musical a Földvári Nyári Esték harmadik darabjaként. Szombaton már itt is a következő előadás.

L. Mészáros Irma

A Pannon Várszínház társulata, színészei és tánckara Vándorfi László rendezésében, Krámer György koreográfiájával, illetve a darabban játszó világszínvonalú Budapest Klezmer Band zenéjével felejthetetlen estét szerzett a közönségnek.

Az egyik lelkes, ifjú színházrajongó, a néhány regény szerzőjeként lapunkban is bemutatott földvári gimnazista, Marosi Katalin szerint fenomenális előadás volt, tele gondolattal, látvánnyal.

A programot szervező dunaföldvári Művelődési Központ igazgatója, Pataki Dezső tájékoztatása szerint az idén jelentősen növekedett a Földvári Nyári Estékre bérletet váltók száma. Örvendetesnek tartja a direktor azt is, hogy harminc-negyven kilométeres körzetből sok látogatója van az előadásoknak Soltról, Dunaegyházáról, Paksról, Bölcskéről, Madocsáról, de Előszállásról és Dunaújvárosból is. A programsorozat idei utolsó darabja a Bécsi vér című nagyoperett, ifj. Johann Strauss munkája, amelyet július 18-án, szombaton este láthat a várszínpad közönsége.



Kellemesen szórakoztató, ironikus, de mégis nagyon vidám operett a Bécsi vér. Fotó: veol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!