Az ígéret szép szó…

2018.08.18. 19:00

Feldarabolták és megették – Megoldás hűtlenségre?

Különös és bizarr fogadalommal egészítette ki házassági esküjét egy michigani pár. Az oltár előtt megfogadták, hogy ha bármelyikük félrelép az évek során, akkor annak szeretőjét közösen megölik.

Várkonyi Zsolt

A házaspár évtizedekig békében élt, mígnem aztán 2014- ben megtörtént a baj: a férjnek egészségügyi problémái lettek, házasságuk lassan megromlott. Egy idő után pedig kiderült, hogy felesége szeretőt tart. Mivel az ígéret szép szó, a pár kifundált egy tervet a szerető végleges kiiktatására. Nem sokkal később a feleség átcsábította lakásukba a férfit, mondván, a férje nem lesz otthon. Ám az időközben „véletlenül” hazaérkezett, és vadászpuskával fejbe lőtte a szeretőt. Itt azonban még nincs vége a sztorinak. A férfi testét egy elektromos fűrésszel feldarabolták, a testrészeket pedig szétszórták a környéken. De nem az összeset: pár nappal később a házaspár ugyanis grillpartira invitálta barátaikat, akik szerint a felszolgált étel ízletes volt, igaz, az sem csirkére, sem marhára, sem sertésre nem emlékeztetett. Kiderült, a menü a szerető megmaradt darabjaiból készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!