A DH EGYPERCESE

2018.08.29. 06:45

Az évszázad szakítása

Már egy ideje közbeszéd tárgyát képezi az egykori valóvilágos – elnézést, hogy leírom a jelzőt – „fenegyerek” és az általa felkarolt rapper társa füstbe ment kapcsolata.

Tóth Alexandra

Forrás: sajto

Majka és Curtis elképesztő sikereket ért el az utóbbi időkben, méregdrágán adták a koncertjegyeket és egyik fellépésről a másikra utaztak, miközben Majoros Péter a tévében is teljesített, vagy valami ilyesmi. Ezt azért nem lehet pörgés és mámor nélkül bírni, Curtis drogfogyasztását viszont mostanra megelégelte társa, majd az eddig virágzó, és nem mellékesen busásan jövedelmező kapcsolatuknak a nagyközönség előtt vetett véget. Majka egyik interjúját a másik után adja, és magyarázza bizonyítványát. A droglobbit viszont észérvekkel nem lehet leküzdeni, maradjunk inkább annyiban, hogy mit is gondol ez a Majka, hiszen valamennyi rocksztár életében jelen van a kábítószer, mégsem teszik ki egymás szűrét a tagok, ráadásul nem a rajongók előtt köpik szembe egymást a zenészek. Bár arról, hogy ki, mekkorát és hova köp a mai normarendszerben, arról vitatkozhatnánk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!