A DH EGYPERCESE

2017.12.13. 06:45

A sors keze gyorsabb! Zárt pincéből tűnt el a hűtő

Úgy kezdődött, hogy nem csukódott be a hűtő ajtaja. Vagyis becsukódott, de nem maradt becsukva.

Balla Tibor

Ez ugyebár nem tesz túl jót a készülék hatékonyságának. Azért nem érdemes nagyon riadozni, a magyar ember találékony, először kapott két éket az első két lába alá, amitől harmadik fokozatú részegség állapotának külső jegyeit mutatta. Egyrészt, ha hozzáértek, dülöngélni kezdett, másrészt alaphelyzetben is a fejrész tengelye a lábrész tengelye mögé került, így a gravitáció hathatós segítségével rásimult az ajtó a szekrényre.

Ezt még felfoghatjuk afféle lassító munkabeszüntetésnek, ám hamarosan elérkezett a stádium, amikor már semmilyen trükk nem volt elegendő, hogy megakadályozzuk a hideg ki-, a meleg beszökését. Dönteni kellett: ennek a szerelemnek vége, új partner kell. A régi pedig úgy másfél hétre kikerült az ajtó elé a lépcsőházba. Mivel a kompresszor, a gép szíve még kitűnő állapotban van, így másnak is hasznára lehet, meghirdettem, ingyen elvihető. Leszállítottuk a zárt pincébe, ott várta az új gazdát. Aki jött is egy napon belül érte. De nélküle távozott, ugyanis a zárt pincéből ellopták.

Remélem, jó helyre került!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!