Daruszentmiklós

2015.03.18. 13:30

Ismét remek volt a faluláncos rendezvény

Daruszentmiklós - Ismét egy ragyogó rendezvényt szervezett Daruszentmiklóson a Falulánc Kulturális és Közérdekű Szövetség.

Rankasz Brigitta

A Falulánc szervezet a kis település egyik mozgatórugója, és jelenleg már több mint ötven tagot számlál.

A férfiak március 13-án már délután hozzáfogtak a csülökpörkölt elkészítéséhez, az „Ideális férfi" feliratú köténybe bújva pirították a hagymát, vágták, keverték, paprikázták, borsozták az ételt, s a hangulatot. Minden évben ilyentájt nőnapon ünneplik a hölgyeket, s az összes névnapos tagjukat.

A rendezvényben jobbról elöl Kis László és felesége. Fotó: Rankasz Brigitta

Fogarasi Béla a szervezet vezetője este hat órakor köszöntötte az egybegyűlteket, s rövid versében mondta el, milyen csodálatos is a női nem, sokszínűségével, vidámságával. Természetesen a virág és a tortaszív is ott volt férfiak kezében, kedves meglepetésként.

Ajándéközön következett ismét, ezúttal a névnapjukat ünneplőket köszöntötték. Közben megfőtt a vacsora is, s az estét borozgatással, jóízű beszélgetésekkel zárták.

A szervezet következő rendezvénye a családi főzőnap lesz a Faluparkban – a remek csapatot ismerve az a program is ugyanilyen hangulatos és felejthetetlen lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!