Razzia? Állnak elébe

Országos akció kezdődött, cél a szórakozóhelyek ellenőrzése. A szomorú előzményeket mindenki ismeri: halálos áldozatokat követelő tragédia történt egy fővárosi szórakozóhelyen. Razziák várhatóak megyeszerte.

Fejér Megyei Hírlap


- Az okmányirodától  a rendőrség bekérte a működési engedélyeket  - kapta az információt lapunk Bóka Viktor fehérvári jegyző irodájától. Ezért a megyei főkapitánysághoz fordultunk kérdésünkkel: milyen indok alapján ellenőriznek, mikor és mit? 
- Nem csak a fehérvári szórakozóhelyeket ellenőrizzük, hanem a megye területén lévő  más helyszíneken is ott leszünk a társszervekkel, a vámosokkal, tűzoltókkal, fogyasztóvédelmisekkel és az ÁNTSZ  munkatársaival - tájékoztatta lapunknak Németh-Kész Mónika szóvivő.  Azt  nem mondhatta meg, mikor lesznek az akciók, amivel az országos    fellépéshez csatlakoznak, de az biztos, hogy nem egyszeri, hanem komplex, egész évben visszatérő alkalmakról  van  szó. A rendőrtiszt szerint a tragédia kapcsán a fő feladat a tűzoltóságé lesz a menekülési útvonalak, egyéb szabályok betartásának ellenőrzésével.  Ők felkészültek az együttműködésre, hogy a budapestihez hasonló tragédia ne fordulhasson elő. Hozzátette: a megyében  nem volt  a fővárosihoz hasonlító eset.

További részletek az fmh.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!