ÖKO-team, akcióban

Dunaújváros - A Fenntarthatóság Napja - akcióba lép az ÖKO-munkacsoport a Rudas középiskolában. Startol a Rudas-hét jövő héten hétfőn.

Szabó Betty

 

Az indulás napján az ÖKO-munkacsoport lesz bevetésen. A Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium  korábban egy jelentős pályázati sikert könyvelhetett el. A fenntarthatóság, a környezetvédelem témaköre éppen ezért kiemelt programként szerepel a Rudas-hét szövedékében is. Az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával létrejött egynapos rendezvényre, vagyis a Fenntarthatóság Napjára nem csak a diákokat, de a szülőket, az érdeklődőket is invitálják.

Közös kezelésmód - ez az ajánlat. Együtt, a környezetvédelem átfogó kérdéseiről. A programok során kiderül, kinek mekkora az ökológiai lábnyoma, mekkora a családja éves széndioxid-kibocsátása. Fény derül rá,  hova kerülnek a szelektíven gyűjtött hulladékok. Az egészséges, fenntartható  életért,  a drogok ellen, szelíd gyógymódok alkalmazásával - minderről hétfőn a Rudasban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!