Megtalálták az eltűnt asszonyt

Előszállás - Hétfőn délelőtt a település külterületén találták meg azt a 76 éves beteg nőt, aki vasárnap este tűnt el helyi idősek otthonából, és a szabadban éjszakázott.

Gallai Péter

Vasárnap este értesítették a daruszentmiklósi körzeti megbízottat, hogy eltűnt egy női ápolt az előszállási idősek otthonából. Az újvárosi kapitányság szolgálatban lévő állománya azonnal megkezdte a térben és időben tájékozódni nem tudó asszony keresését. A kutatásba bekapcsolódtak a  helyi polgárőrök, valamint csatlakoztak az otthon dolgozói is. Az eltűntet  éjszakáig nem találták,  viszont az erős esőzés, a kis látótávolság és a járhatatlan utak miatt felfüggesztették a munkát, amit hétfőn napfelkeltekor tovább folytattak.

Hétfőn nyolc rendőr, négy polgárőr és két intézeti dolgozó  kutakodott, sok esetben gyalogosan. Végül 11 órakor  Előszállás külterületén, a Kanászdombon találták meg a  nőt. A rendőrök terepjáróba ültették az átfázott nénit, takaróval melegítették, majd mentőt hívtak. Az átázott ruházatú, de sértetlen lakót  járható úthoz vitték, átadták a mentőknek, akik kórházba  vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!