Fogyasztó, védelem: erősödés

Dunaújváros - Bemutatkozó találkozóra várja az aktív fogyasztóvédőket kedd délelőtt a Klub Hotelbe a Társadalmi Unió névre hallgató nemzetközi szervezet.

Szabó Szabolcs

Programhirdető tájékoztatót tart holnap délelőtt tizenegy órától a Társadalmi Unió nevű, a fogyasztói magatartás tudatosítását és a fogyasztói érdekek védelmét célzó nemzetközi szervezet a Klub Hotelben.

A zászlóbontásként is felfogható találkozón a Társadalmi Unió egymásra épülő globális fogyasztó tájékoztatást és képzést ígér a csatlakozó tudatos fogyasztóknak. A nemzetközi civil szervezet kezdőlépéseit a város és a közszféra is segíti, hiszen az eseményen vendéglátó-házigazdaként részt vesz majd dr. Kálmán András polgármester, valamint Alexa György, az Országgyűlés fogyasztó védelmi eseti bizottságának elnöke. A nemzetközi fogyasztóvédő szervezetet dr. Nagy József, a Társadalmi Unió nemzetközi titkára képviseli városunkban.

A zászlóbontást kísérő nagy szavak   mellett némi érdemit is hallhatnak a résztvevők, ugyanis az Európai Szociális Alap által is támogatott szervezet képviselői szólnak majd  a hatékony fogyasztóvédelem feladatairól, esélyeiről is.  A civil szervezetek és szakma képviselői mellett természetesen minden aktív fogyasztót várnak a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!