Ferling Bernadett és Orsó László kislánya harangszóra érkezett

Dunaújváros - Hétfőn délután még a sportcsarnokban pátyolgatta a női kézilabdázók lelkét az edzésen Orsó-Ferling Bernadett, mit sem sejtve a keddi történésekről.

Jankó Árpád



A boldog édesapa, Orsó László büszkén tartja kezében Virágot

Fotó: Kis Péter


Detti, a Dunaferr sokszoros válogatott kézilabdázója a sorozatos kérdésekre még magabiztosan válaszolta, hogy a baba menetrend szerint csak két hét múlva érkezik. Ám a kis Virág  másképp döntött. Kedden a déli harangszó után tíz perccel úgy döntött: előbb lesz kíváncsi  a világra.

Orsó Virág   két kiló nyolcvanöt dekával, fekete hajacskával, ötven centi hosszal megszületett.  Édesapja, Orsó László, az egykori válogatott jégkorongozó  jelen volt a világra jövetelénél. Természetesen Detti legjobb barátnője, Gáspár Gabriella   akinek nemrég   szintén kislánya született, azonnal rohant Székesfehérvárról a dunaújvárosi kórházba.  Szonja lányomnak megszületett a barátnője  mondta. Ám  a babanézőbe megérkezett egykori csapattárs,  Pálffy Zsuzsa azonnal  hozzátette:   Fiamnak, Mórnak pedig a barátnője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!