A Duna-partra költözik a Steelball

Dunaújváros - Egyhetes csúszással ugyan, de ma megrendezik a hagyományos utcai kosárlabdafesztivált, a Steelballt. A program helyszíne ezúttal nem a Vasmű úton lesz.

Gallai Péter

 

Eredetileg június 12-én bonyolították volna le a versenyt, de szervezési okok miatt egy  héttel későbbre tolták. Az utcai seregszemle ma délelőtt kilenc órakor kezdődik, ezúttal nem a megszokott, Vasmű úton  kihelyezett palánkok alatt játszanak majd a csapatok.  Ezért nem  is lesz szükség útlezárásra, és az autóbuszoknak sem kell kerülniük, mint korábban.

Az ifjúsági és sportiroda tájékoztatása szerint a Steelball idén leköltözik a Duna-partra, méghozzá a szintén ma  rendezendő vasasnapi programok közé ágyazták be a versenyt. A helyszín a betonplacc lesz.

A szervezők azért döntöttek a módosítás mellett, mert úgy gondolták, így   nagyobb érdeklődés kísérheti az összecsapásokat. Az előzetes jelentkezések alapján  a kategóriákba összesen huszonnyolc együttes, baráti társaság nevezett be.

Természetesen az időjárás  mint  már korábban is  még közbeszólhat, de csak jelentősebb eső vagy vihar esetén kell  törölni a kosárlabda-eseményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!