10+1 Valentin-napi SMS

DH - Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok! Összegyűjtöttük a legfrappánsabb Valentin-napi SMS-üzeneteket, és arra is vannak tippjeink, hogy mivel lepjük meg kedvesünket február 14-én.

Dunaújvárosi Hírlap

Lassan közeledik a Valentin nap, mégis, talán kevesen vannak azzal tisztában, hogy a modern korban kialakult ünnep történelmi gyökerekkel bír.


Összeszedtünk 10+1 praktikus SMS-üzenetet február 14-ére gondolva:

1. Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok! 

2. Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!

3. Őszi éjjel álmodj csodaszépet, álmodd, hogy megcsókol egy szőke srác Téged! Átölel karjával és azt súgja Néked: Ugye nem haragszol, hogy SZERETLEK TÉGED?

4. Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy Te vagy az EGYETLEN!

5. Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van! 

6. Elgondolkodtam a kapcsolatunkon, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi. Se ruha, se levegő. :-)

7. Ha a puszik esőcseppek, akkor én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked.

8. Szeretlek, imádlak, ágyamba kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak! 

9. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!

10. Nem azért szeretlek téged, mert szép vagy, hanem azért látlak szépnek, mert szeretlek! 

+1. Szerettem volna valami kedveset, okosat és erotikusan izgatót küldeni Neked, de ÉN nem férek rá a kijelződre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!