Fiatalok ittak, dohányoztak a mosdóban, egyikük a kalauzra támadt

A Komárom-Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő személyvonat mosdójába zárkózott be két bicskei fiatalember, akik a jegyvizsgálók felszólítására sem voltak hajlandók előjönni. Amikor a kalauz végül kulccsal nyitotta ki az ajtót, az egyik fiú rátámadt.

duol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő csütörtökön közölte: szerdán este kértek intézkedést a bicskei vasútállomásra a Komárom-Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő személyvonatról. A bejelentés szerint két fiatalember bezárkózott a vonat egyik mosdójába, ahonnan nem voltak hajlandók előjönni. Végül az egyik kalauz kulccsal nyitotta ki az ajtót. A fiatalok odabent ittak és cigarettáztak. Egyikőjüket a kalauz kihúzta a mosdóból, mire társa a kalauzra támadt. A másik fiatal ezt látva megpróbálta szétválasztani a két embert, de ezt meg a másik kalauz próbálta megakadályozni.

A két 17 éves bicskei fiatalembert a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt állították elő a rendőrkapitányságra, ahol egyikőjüket tanúként hallgatták meg. A dulakodók közül a másik fiút kórházba vitték megfigyelésre, ezért kihallgatására később kerül sor. A személyvonat körülbelül másfél órás kényszervárakozást követően haladt tovább Bicskéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!