Körözöttekkel és a nagymamát késsel fenyegető fiúval volt dolga a rendőröknek

Csütörtökön több körözött személlyel szemben is intézkedtek a rendőrök.

duol.hu

A székesfehérvári járőrök csütörtökön kora reggel igazoltattak egy nagykanizsai férfit. A 33 éves férfiről adatai ellenőrzésekor derült ki, hogy a Budaörsi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. Elfogását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Kora délután egy úrhidai lakost fogtak el igazoltatását követően a járőrök. A 43 éve férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözte elfogatóparanccsal. Folyamatban lévő ügy kapcsán hallgatták meg előállítását követően. Nem sokkal később egy egri férfiről derült ki az igazoltatás során, hogy a Budapest IV. kerületi Rendőrkapitányság büntető ügyben elfogását rendelte el.

Lakossági bejelentés nyomán intézkedtek egy 18 éves polgárdi férfivel szemben a helyi rendőrörs szolgálatban lévő rendőrei. A fiatal férfi egy kést szorított nagymamája nyakához. A férfit elfogták, ruhájából előkerült a kés is. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. Később az Alba Akció Alosztály beosztottai intézkedtek egy 40 éves férfival szemben. Az adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Városi Bíróság körözi elfogatóparanccsal.  Bűnügyi őrizetbe vételéről előállítását követően intézkedtek. Péntekre virradóra egy 28 éves zámolyi igazoltatottról derült ki, hogy a megyeszékhelyi rendőrkapitányság körözését rendelte el. Elfogták, a nyomozók meghallgatták.

A gárdonyi rendőrök egy 17 éves fiút igazoltattak délután, mert eltűnés miatt keresték a székesfehérvári nyomozók. Meghallgatását követően gyermekotthonban helyezték el - számolt be pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!