Két kupa a zsákba - Évzárót tartottak a gyorsasági szakágban

Szigetszentmiklós - Tucatnyi kategória közel hatvan versenyzője vehette át díjait múlt hét végén a Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola idényzáróján.

zaol.hu

A motoros berkekben közismertebb (rövidített) nevén csak MAMI-ként emlegetett intézmény ezúttal is megadta a módját a 2011-es év lezárásának: illusztris helyen, illusztris vendégektől vehették át jól megérdemelt serlegeiket az egyes kategóriák pontversenyeinek győztesei.

Talmácsi Gábor, első világbajnokunk például az NSR50-es kategória utánpótláskorú versenyzőinek adta át a kupákat, az egykori sokszoros magyar bajnok Szabó Bregyó János pedig a veteránosok elismeréseit osztotta ki.

A színpadon ugyan egyik legendával sem foghatott kezet, de két kategóriában is a legnagyobb serlegből pezsgőzhetett az est végén a rácalmási Ragacs Róbert, akit Mohai János, az MW (Mohai-Wittmann) Performance csapatának tulajdonosa, fejlesz- tője és trénere is elkísért. Nem véletlenül, hiszen a díjkiosztón érdekelt volt a csapathoz szezon közben csatlakozott Manzel Dániel révén is, aki a Simson kupában Ragacs Robi mögött végzett. A rácalmási fiatalember emellett (a Simson kupához hasonlóan 270 pontot termelve) a Youngtimer 350-es kategória első helyét gyűjtötte be MW-s MZ-jével.

Velük együtt a MAMI is elégedett volt az évzárón, hiszen  remek versenyek nagyszerű pillanatait idézhették fel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!