Könnyen sérült egy asszony, akit férje bántalmazott Dunaújvárosban

Fejér megye - Az elmúlt napon három férfi is zaklatta, illetve bántalmazta feleségét, egyikük ráadásul a korábbi távoltartó határozat ellenére. A rendőrség mindegyik esetben intézkedett.

duol.hu

Hétfőn délután egy baracskai asszony telefonált be a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, hogy 56 éves élettársa erősen ittas állapotban érkezett haza a munkahelyéről, és veszekedni kezdett vele, majd hozzávágott egy mobiltelefont, és később egy késsel a kezében elaludt az ágyon.
A lakásba kiérkező rendőrök elvették a férfitől a kb. 28 cm pengehosszúságú kést, majd a férfit felkeltették, és igazoltatták. Az intézkedés során elmondta: nem emlékszik arra, hogy kést vett volna magához, csak arra, hogy italozott, és gyógyszert vett be a magas vérnyomására, de öngyilkossági szándéka nem volt, és nincs is. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórházba - számolt be az esetről kedden Németh-Kész Mónika, aki további ügyekkel is szolgált.

Egy másik családi veszekedéshez is a rendőröket riasztották. A helyszín ezúttal Dunaújvárosban a Derkovits utca volt. Ott lakásukban bántalmazta a férj a feleségét, aki könnyen sérült. A férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.   

Egy 61 éves férfi az ellene hozott távoltartó határozat ellenére továbbra is személyesen zaklatta feleségét hétfőn. A távoltartás szabályainak megszegése miatt így a fehérvári rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Az ercsi járőrök egy férfit vezettek elő ercsi otthonából a Dunaújvárosi Városi Bíróság határozata alapján, mert a rá kiszabott 10 000 forintos pénzbírságot nem fizette be. Miután ez a rendőrök jelenlétében a postán megtörtént, a férfit szabadon engedték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!