Thököly utca: az aszfalt még hiányzik

Dunaújváros - A közművezetéket helyreállították, a gödröt betemették, útakadállyal viszont továbbra is számolniuk kell az autósoknak az újtelepi Thököly utcában.

Körmendi Erzsébet

Közel egy hónapja annak, hogy csőtörés miatt beszakadt az úttest a  Thököly Imre utcában   a termetes gödörnek akkor egy szemétszállító autó esett áldozatául. Az újabb baleseteket elkerülendő az önkormányzat városüzemeltetési osztálya  lezáratta az útszakaszt, mégpedig teljes szélességében. A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. szakemberei azonnal elkezdték a vezeték feltárását és cseréjét. A hibaelhárítással már végeztek, a Thököly utcában azonban továbbra sem zavartalan a forgalom, ugyanis az útburkolat helyreállítása még várat magára.

Az aszfaltozás elkészültéig érvényes az ideiglenes forgalmi rend. Vagyis feloldották a Thököly  utca egyirányúsítását, hogy a lakók  megközelíthessék a házukat. Átmenetileg engedélyezték a Hunyadi  utcára a kihajtást, illetve a Vak Bottyán utcáról is megközelíthető a Thököly utca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!