Fejér Megyei Diáknapok: tíz kategóriában

Április 1-3. között idén Székesfehérvár ad helyet a korosztályos megyei kulturális diákszemlének. A szervezők tíz kategóriában várják a diákság jelentkezését.

Szabó Szabolcs

Korosztályos kultúrtalálka, megyei Megasztár, éves rendszerességgel jelentkező viszonyítási pont. A Fejér Megyei Diáknapok (FMD) 2011-es kiadása  idén Székesfehérvárról jelentkezik. A tavalyi dunaújvárosi randevún harmincegy középfokú oktatási intézményből összesen 1247 produkció mutattkozott be.

 A régió egyik legnagyobb, menetrendszerűen érkező kulturális fiesztájára a szervezők már megkezdték a felkészülést. Idén tíz kategóriában mérethetik meg magukat a vállalkozó kedvű fiatalok. A rendezvény hivatalos honlapján - www.diaknapok.hu - közzétett kiírás szerint a megye középfokú oktatási intézményeiből azon diákok jelentkezését várják, akik betöltötték már  tizennegyedik  életévüket.

 Az áprilisi diáknapokra on-line is lehet jelentkezni, január 24-én, azaz jövő héten hétfőtől. Az oktatási intézmények képviselői a tavaly megkapott kóddal léphetnek be a diáknapok honlapján található regisztrációs felületre. A jelentkezési határidő február huszonkettedike.   További részletek a már fent idézett honlapon olvashatók, a felkészülést a Fejér Megyei Művelődési Központ is segíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!