Gyűlnek a voksok

Dunaújváros - Erős mezőnyben versenghet a megyei Prima-díjért a Bartók. A három fődíj mellett a közönség is jutalmazhatja választottját, a jövő hét közepéig. November 25-ig lehet célba juttatni a közönségszavazatokat

Szabó Szabolcs

 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Fejér megyei szervezete által kijelölt listán a megyei Prima-díj történetében először dunaújvárosi várományos is helyet kapott. A jelölő bizottság a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza évtizedes kimagasló teljesítményét díjazta a jelöléssel. A három fődíj mellett idén is kiélezett harc dönthet a közönségdíjról, amelyre jó eséllyel pályázhat az újvárosi teátrum.

A szavazás kezdetén, október 22-én Knódel Mária, az intézmény igazgatója így fogalmazott: - A jelölés már önmagában nagyon komoly elismerés, főként annak fényében, hogy a Fejér megyei Prima-díjért eddigi története során leginkább fehérvári, vagy a megyeszékhelyhez köthető személyek és intézmények versengtek. A jelölőbizottság most láthatóan nyitott a megye más települései felé is. Hogy e nyitás nem volt hiába, azt jól mutatja, hogy folyamatosan érkeznek az elektronikus és postai úton a voksok a megye jelöltjeire. A szavazás november 25-ig tart, a díjátadó gálaestet a tervek szerint november 26-án 17 órakor rendezik Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban. Szavazólapjaikat (lásd írásunk alatt) a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőségében is várjuk. Még egy hétig voksolhatnak.

Szavazás: itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!