Radulovics egészséges, hétfőn már újra edz!

Dunaújváros - Ezen a héten pénteken hazai csarnokában fogadja a győri bajnokcsapatot a Dunaújváros NKKSE női kézilabdacsapata - Radulovics Bojana nélkül.

Jankó Árpád

 

Ha valaki a Fradi elleni mérkőzésen a nézőtérről időnként rápillantott a cserepadra, láthatta, hogy Boki furcsán forgatja a fejét, próbálgatja a nyaki izmokat. Valami tehát nem stimmelt. Azután kiderült, hogy nem egy szokásos, kisebb sérülésről van szó. Sokkal komolyabb az eset.

- Volt nekem már régebben is enyhébb ritmuszavarom, de a pályán, játék,  mozgás közben még soha. Most a Fradi elleni meccsen háromszor is előfordult velem. Bevallom, nagyon megijedtem, féltem. Ha az ember szíve  rakoncátlankodik, azt nem lehet kézlegyintéssel elintézni.

- Pesten kivizsgálták, és most már mondhatjuk: megnyugodhat a katéterezés után...

- Nagyon jó kezekben voltam. Tomcsányi János professzor fantasztikus szakember. Megtalálta a bajt, és a kezelés után kijelentette, hogy minden rendben lesz, legfeljebb három százalék az esélye annak, hogy ezek a ritmuszavarok visszajönnek. Most gyógyszereket szedek. Egy nagyon rossz érzés után teljesen megnyugodtam.

- Igaz a hír, hogy hétfőn már edzésbe állhat?

- Hétfőtől elkezdem a munkát. A Győr elleni két találkozón nem tudok segíteni a csapatnak. Úgy tervezem, hogy legközelebb a váciak ellen, február 7-én itthon lépek majd ismét pályára.

- A csapat első, kedd reggeli edzésén már együtt volt a társasággal. De hogy telik most egy-egy napja?

- Hétfőig minden mozgástól eltiltottak, még úszni sem engedtek. Azért csak kijöttem a csarnokba, mert imádok itt lenni, hiszen ez is az otthonom. Aztán főzőcskézek, mert csak zöldséget, száraz húst eszem. Nem szeretnék súlyfelesleget felszedni. Viszem a kisfiamat iskolába, hokiedzésre. S ami a legújabb, a tornacsarnokba is jár, imád tornázni. Olvasgatok a neten. Egészen megható, hogy milyen szeretettel üzennek nekem a csapat szurkolói. Biztos, hogy a pénteki mérkőzésen, a Győr ellen is tűzben tartják majd a csapatot.

- Bokin kívül nincs Jókai, Sári Barbi. Nem mi vagyunk az esélyesek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!