Bojana Radulovics ma este újra pályára lép

Dunaújváros - Ma este idehaza 18 órától ismét van esély arra, hogy a Dunaújváros NKKSE női kézilabdacsapata megkezdje a bajnoki pontok gyűjtését. Az ellenfél az újonc Hunnia gárdája lesz.

Jankó Árpád

A dunaújvárosi gárdában ma minden bizonnyal játékra jelentkezik a Dunaferr egykori kiválósága, a 2000-ben és 2003-ban is a világ legjobb kézilabdázójának választott Radulovics Bojana. A bejelentés, hogy két év után ismét pályára lép, és ellenszolgáltatás nélkül segíti a dunaújvárosi kézilabdacsapatot, országos visszhangot váltott ki. Tucatnyian köszöntötték Radulovicsot, elismerve kivételes tudását, emberségét. De felfogják-e a fiatal dunaújvárosi játékosok, hogy ezután a sportág nagyszerű képviselőjével egy csapatban játszanak? Felfogták. Erre bizonyság a fiatal Takács Dusmáta véleménye:

- Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vele együtt kézilabdázunk, és segít a csapatunknak. A támadójáték szervezésében, a gólszerzésben jeleskedhet. Ha csak a padon ül, már rettegésben tartja az ellenfelet. Nem tesz görcsössé az ő jelenléte, sőt, teljes mértékben motivál bennünket. Fantasztikus egyéniség. Nem úgy viselkedik, mint egy világsztár, közvetlen, barátságos velünk. Két hete edz, és szinte észrevétlenül veszi fel a ritmust, egyre jobb. Már ismerjük játékának sajátosságait. Ma nagyon jó lesz, hogy vele állunk fel. Le kell gyűrnünk a Hunniát.

Jó volt hallani egy fiatal játékostárs őszinte szavait, s valóban nem kell ahhoz jósnak lenni, hogy elhiggyük: ma este már csak Bojana játékáért is kijönnek a szurkolók a csarnokba. A mai bemutatkozást nyilván már Radulovics is nagyon várja.

- Amennyire erőmből telik, segíteni fogok a csapatnak. Két hete álltam be a munkába, és gyakorolok. Így tehát még nem vagyok teljesen a csúcson, de érzem a szurkolók szimpátiáját, szeretetét, és ez nekem óriási plusz energiát ad. Úgy látom, a játékban az összeszokottsággal nem lesznek problémák. A Hunnia játékosai a siófokiak győzelme után úgy gondolják, nekik is van keresnivalójuk Dunaújvárosban, de mi odaállunk, és ha teljes szívvel játszunk, harcolunk, akkor nyerünk. Két év után Radulovics Bojanát üdvözölheti a dunaújvárosi közönség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!