Akadályok az utakon

DH - Ma is forgalomkorlátozások lassítják a közlekedőket az utakon, nézze meg, mely szakaszokat érdemes elkerülnie!

duol.hu

A 4-es főúton Monor határában a 34-es km-nél csomópontot építenek, félpályás útlezárásra kell számítani. 

Pilis és a 311-es főút csomópontja, az 50–70 km között az út menti területet kaszálják, lassan haladó munkagépet kell kikerülni. Újfehértónál még tart az útépítés. A 261-265 km között szakaszosan csak egy sárható és jelzőlámpa segíti az áthaladást.   

Az 5-ös főúton Szegeden a 162-es km-nél csomópontot építenek, útszűkület lassítja a közlekedést.. Jelentős forgalomkorlátozás mellett jelzőlámpás körforgalom épül a 168–169 km között a Rókusi csomópontnál. A városon átmenő személyautók a Rókusi csomóponttól a Rókusi körúton és a Csongrádi sugárúton érhetik el a Nagykörutat.   

A 7-es főúton Velencénél a 45-ös és a 46-os km-nél útépítés miatt félpályás útlezárás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.   A 8-as főúton Körmenden a 164–166 km között csatornáznak és utat építenek, sávlezárás mellett jelzőőrök irányítják a forgalmat.   A 23-as főúton Nemtiben a 7-es km-nél csatornáznak, csak egy sáv járható.  

Az 52-es főúton Solt és Dunaföldvár között felújítják a Kis-Duna feletti hidat. Az 59-es km-nél csak egy sáv járható, és jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A hídon 7.5 t súlykorlátozás, illetve 2.5 m szélességkorlátozás van érvényben.   

Az 55-ös főúton Baján a Türr István hídon felújítás miatt csak egy sáv járható.   A 68-as főúton Marcali határában a 84-es km-nél csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.   A 81-es főúton Mezőőrsön teljes lezárás mellett felújítják a Cuha-Bakony-ér hídját. Az 59–61 km között a forgalmat ideiglenesen kiépített hídra terelik, amelyen félpályás útzár mellett jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 

A főút Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán az 56–79 km között útépítés miatt félpályás lezárásokra és jelzőlámpás irányításra kell számítani.   Kunszentmártonban az Öcsödi úti vasúti átjárót felújítják, ezért azt jövő hét végéig lezárták. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Forrás: kozut.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!