Konspirációs átszállás

Dunaújváros - Szerdán este hétkor kezdődik az Éjszakai Átszálló 2009-es felvonása, Konspiráció címmel. A helyszín a Kortárs Művészeti Intézet az Átszálló vasárnapig kínálja a programokat.

Boda Bence



Képünk tavalyi  az akkori Éjszakai Átszálló előkészületeinél készült 
Fotó: Lázár Zsolt


Szerda este  immár hetedik alkalommal  kezdődik az Éjszakai Átszálló idei program- és kiállítássorozata. A Kaos Camping formáció archív super 8-as és 16 mm-es filmeket vetít majd. Mivel az Éjszakai Átszálló idei fő irányvonala a konspiráció, összeesküvés lesz, ezért a vetített filmek is igyekeznek majd ezt a hangulatot árasztani.

 

Csütörtöktől a Borsos Lőrinc formáció  Borsos-Lőrinc Lilla és Borsos János  kiállítása tekinthető meg. Nyolc órától  Diszkó Jánossal a kávézóban, némi vetítéssel kísérve.

 

A Patyolat udvarban  ami egyben az Éjszakai Átszálló másik helyszíne  este 11-től a városban jól ismert és az Éjszakai Átszállón törzsvendégnek számító fiatal DJ-k fokozzák  a hangulatot, vagyis  a Solarcube, Sabazz és Spool.

 

Augusztus 28-án, pénteken Vass Miklós fekteti le egy közös alkotás  kereteit, mely konkrét összeesküvésekről és -elméletekről szól. A Patyolatban fellép a Pluto, aztán jön  a Paidincigarettes és Jehova közös programja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!