Kocsis Erzsébet, Ferling Bernadett, Gáspár Gabriella gőzerővel dolgozik az új csapaton!

Dunaújváros - „Összeálltunk, elindulunk!” Ez a női kézilabdázók vezetését átvevő trió véleménye. Kocsis Erzsébet, Ferling Bernadett, Gáspár Gabriella dolgozik. Mégpedig gőzerővel.

Jankó Árpád

Hétfőn érkeznek vissza a keret tagjai, akiket Rapatyi Tamás vezényel másodedzőjével, Ferling Bernadettel. Bába Mihály gyúró is munkára kész, Nagy Ervinnével és Takács Józsefnével,  a két edzővel  együtt. De Oblisz Anita  is  felvette a munkát.

A helyzet jelenleg a következő. A Dunaferr NK-ból Dunaújváros Női Kézilabda Sportegyesület lett. S ez azt jelenti, hogy  az eddigi gárda új néven megszerezte az indulási jogot. Kocsis Erzsébet szerint ennek elintézéséhez pozitívan állt hozzá az eddigi tulajdonosi kör.

- Mi hárman, a Dunaferr egykori játékosai az arcunkat, nevünket adjuk és természetesen a munkánkat  is ehhez az új feladathoz. Július 13-án  megkezdjük a felkészülést, nekiállunk. Ezt az évet megcsináljuk.  Jó tudni azt, hogy bár  megvan a játékjogunk,  még nem lettünk első osztályú csapat. Ahhoz támogatás,  anyagi segítség kell. De ezen dolgozunk. Természetesen  a  csapatnak, a mellette dolgozóknak fizetést kell adni. Azaz meg kell szereznünk azt a pénzt, amely elegendő a minimális költségvetésünkhöz. Sokan jelezték, támogatni fognak. Mi is megyünk cégekhez, önkormányzathoz.   Ha kell, összekalapozzuk a működéshez szükséges pénzösszeget. Gazdálkodásunk nyitott lesz, abba a szponzorok betekinthetnek. Erősítési szándékaink is vannak, és az első nyolcba szeretnénk bekerülni. A kiesésért, a negyven kapott gólért nem érdemes  benevezni.  Máris köszönet jár azoknak, akik nem lettek hűtlenek hozzánk, és maradtak - nyilatkozta  Kocsis Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!