Kriminális: Kirabolt hajléktalan, ékszerrablás, öngyilkossággal való fenyegetés, milliós bolti lopás...

Dunaújváros - ...és még sorolhatnánk. Tegnap a dunaújvárosi rendőröknek rengeteg dolguk akadt, többek között a címben szereplő bűncselekményekkel kapcsolatban. Bűnügyi betekintés a dh-val.

Dunaújvárosi Hírlap

Kirabolták a hajléktalant - 1000 forintért

Őrizetbe vették két férfit, akik hétfőn az esti órákban a Vasmű úton, a mozi előtti buszmegállóban bántalmaztak egy 51 éves hajléktalan férfit és elvették tőle ezer forintját és igazolványát. A bántalmazás következtében a sértett nem sérült, de a két férfi ellen rablás miatt indult eljárás.

Ruhaneműkre fájt a foga

Falbontás módszerével hatoltak be egy Piac téri márkaboltba. Az elkövető egymillió forint értékben vitt el nadrágokat, ingeket, pulóvereket, pólókat és bőrkabátokat. A rongálással további 200.000,-Ft. kárt okozott.

"A szerelem öl..."

Telefonon hívta föl volt barátnőjét egy 27 éves dunaújvárosi férfi és elbúcsúzott tőle azzal, hogy öngyilkos lesz. A férfi a Dunába akarta vetni magát, de szerencsére a nőnek sikerült egy találkozót megbeszélnie. A járőrök a kórház mellett igazoltatták. A férfi nem mondott le öngyilkossági szándékáról, ezért bekísérték a kórházba, ahol biztonsága érdekében bent tartották.

Betört az ékszerboltba 

Ma hajnalban, 02.14 perckor Dunaújváros, Dózsa György úton lévő ékszerüzlet üvegezését törte be ismeretlen tettes, majd kirántotta a rácsokat a helyéről és az üzletből ékszereket vitt el. A lopási kár mintegy 200.000,-Ft., viszont a rongálási kár több százezer forint is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!