Bulvár

2013.11.27. 12:05

Katy Perry és Lady Gaga a Haiyan tájfun károsultjainak segít

Világsztárok közreműködésével válogatáslemez készült a november 8-án a Fülöp-szigetekre lesújtott pusztító erejű tájfun károsultjainak megsegítésére.

MTI

A Songs For The Philippines című dalgyűjteményen 39 dal szerepel olyan, a popzene legkülönbözőbb területeit képviselő előadóktól, mint Katy Perry, Lady Gaga, Eminem, a Beatles, a U2 vagy Lorde - tájékoztatta a Universal Music Hungary szerdán az MTI-t.

A gyűjtemény bevétele teljes egészében a Fülöp-szigeteki Vöröskereszthez folyik be, hozzájárulva az ország megsegítéséhez. A kiadvány már a magyarországi zenehallgatók számára is elérhető az iTunes hálózatán keresztül.

Az albumon szereplő előadók között van még mások mellett Bob Dylan, Cher, a One Direction, Justin Bieber, Pink, Kylie Minogue, a Red Hot Chili Peppers, a Linkin Park, a Muse is egy-egy dallal. A válogatást a Beatles zárja keretbe: a nyitódal az Across The Universe, a záró a Let It Be.

A délkelet-ázsiai országon november 8-án végigsöprő trópusi szélviharnak több mint ötezer halálos áldozata van, és mintegy 1600 embert eltűntként tartanak számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!