Bulvár

2012.05.31. 15:47

VV Cristofel jó lesz a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra (videóklippel megspékelve)

Eddig csak hírből hallottam, hogy VV Cristofel a zenei karrierrel kacérkodik. Aztán megtaláltam az ex-villalakó Kubai ritmusát...

Nánási Regina

VV Cristofel új babérokra tör. Volt már villalakó, kocsmatulajdonos, Veronika-verő... Most pedig az énekléssel próbálkozik. A Kubai ritmus című remekbe szabott slágeréhez készült videóklipet már majd' egy millióan megnézték - vagy legalábbis kattintottak rá. Cristofel ezzel a dallal egyúttal hadat üzent Fluor Tominak is: "Először is a nézőknek szólnék! Három kib*szott nap alatt 700.000 lájk, ki tudja ezt megcsinálni? Csináld utánam! Fluor Tomi 14 millió? Én vagyok a neon! A neoncső! És nem érdekel, nem fogom feladni, én vagyok a határozott csávó! (...) Többre fogom vinni és nem rettenek meg." És ha ez még nem lenne elég, már a következő dalt is beígérte.

Nem kell nagy durranást várni a kubai macsótól. A dal egyszerű, mint az előadó. Íme a refrén: "Kubai ritmus, a vérem hajt, csábít egy érzés, mi fogva tart. Tudod, hogy nem lesz több tévedés! Vad ez a játék, de túl kevés! Na, mi van, Öcsém?!"

A klip helyszíneit sikerült teljesen a dal címéhez igazítani. Igazán átérezzük a kubai hangulatot a paneldzsungelt, vagy a szomszéd medencéjét látva. A 14-16 éves kislányokról nem is beszélve, akik megpróbálják utánozni az amerikai klipekben látott szexbombákat - nem túl sok sikerrel. A klip csúcspontja, amikor a nagy kubai macsó egy piros rózsával a fején táncol egy vasrúd mögött.

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra jó lesz...

Videóklip - Cristofel: Kubai ritmus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!