Bulivan

2010.05.19. 13:58

Pitbull új slágere

Now You See It címmel jelentette meg új dalát a latin rap egyik legismertebb előadója, Pitbull. A Honorebel és a Jump Smokers közreműködésével készült felvétel várhatóan a nyár egyik nagy slágere lesz.

Gyuricza Ferenc

A kubai bevándorlók gyermekeként 1981-ben Armando Christian Pérez néven született Pitbull 2002-ben került közelebbi kapcsolatba a zenei világgal, hiszen ebben az évben Lil Jon albumán vendégszerepelt, egyik dala pedig bekerült a Halálosabb iramban filmzenéi közé. Mindez talán az életét mentette meg, a fiatal rapper ugyanis korán megismerkedett az utca törvényével, hiszen drogdílerként tengette életét. Mindössze 16 éves volt, amikor anyja kidobta otthonról. Ezt követően rövid időre nevelőszülőkhöz került, de ott sem húzta sokáig. Zeneszeretete és gyermekkori emlékei - szülei állandóan verseket olvastattak vele - arra ösztönözték, hogy a hip-hop felé forduljon. Egyik korai dala, a már említett filmzenei albumon szereplő Oye meghozta számára a hírnevet. A bűnöző életmóddal ugyan felhagyott, kihívó viselkedése azonban nem sokat változott. 2007-ben ittas vezetésen kapták, két évvel később pedig egy videó került fel az internetre, amint egy koncertjén megüt valakit a közönségből. A nézőnek az volt a bűne, hogy egy pakli készpénzt vágott az előadó arcába.

Pitbull első lemezét M.I.A.M.I. címmel jelentette meg, majd 2006-ban újabb korongot készített. Közben olyan nagyságokkal szerepelhetett közös színpadon, mint Eminem vagy 50 Cent. Az európai közönség tavaly figyelt fel rá, az I Know You Want Me (Calle Ocho) című dala a 2009-es év egyik legnagyobb slágere lett.

A Now You See It című új dalát a reggae és dancehall műfajában jeleskedő Honorebel, valamint a Jump Smokers közreműködésével készítette el. A dal vidám hangulata miatt elsősorban a partyk-ra járó közönség nagy kedvence lehet.

 

Címkék#pitbull

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!