Belföld

2009.12.03. 13:09

Dezodorral felfegyverkezve akart rabolni

Egészen fura eszközt választott rablásához egy nő: az asszonyka egy flakon női dezodorral felfegyverkezve követelte a bevételt, ám az alkalmazott nem igazán rettent meg a támadástól.

MTI

A nő Makón próbált kirabolni egy üzletet szerda este. Úgy tett, mintha gázspray lenne a kezében, ám az eladó nem engedelmeskedett a pénzt követelő felszólításnak, s a támadó elmenekült.
Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a nő ellen rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a makói kapitányság.

"Ide a bevételt, ne akard, hogy bántsalak!" - ezzel a felszólítással, a kezében egy női dezodort tartva lépett oda a 41 éves asszony az üzlet pénztárosához, amikor a helyiségben kettesben maradtak. Célja az volt, hogy a napi bevétellel távozzon. Arcát sállal, homlokát, szemeit sapkával igyekezett elrejteni, hogy ne ismerjék fel. A bolti alkalmazott azonban nem ijedt meg, és amikor belépett egy vevő, a tettes elmenekült.

A Makói Rendőrkapitányság rövidesen őrizetbe vette a helybeli nőt, akinek az ügyét gyorsított eljárásban tárgyalja a Makói Városi Bíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!