Belföld

2013.04.27. 09:20

Karambolozott a tűzoltóság doktorszolgálatának autója

Karambolozott a tűzoltóság doktorszolgálatának autója szombat délelőtt a Flórián tér közelében, a balesetben három ember, köztük két tűzoltó, megsérült - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-t.

MTI

Ferenczi Norbert elmondta, a rendőrség és a tűzoltók napja alkalmából szervezett látványos gépjármű-felvonulás a III. kerületi Flórián térről indult, és néhány száz méter megtétele után a menetben haladó doktorszolgálat riasztást kapott.

A tűzoltóság doktorszolgálatának összetört autója a Flórián tér közelében, ahol a megkülönböztető jelzését használó gépkocsi összeütközött egy személyautóval 2013. április 27-én (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A katasztrófavédelem orvosainak a XIII. kerületi Radnóti Miklós utcába egy társasházban történt szén-monoxid-mérgezéshez kellett volna kivonulniuk, de amikor a megkülönböztető jelzését használó gépkocsi kivált a menetből, összeütközött egy másik személyautóval - tette hozzá.
A balesetben a személyautó vezetője és a doktorszolgálat két tagja könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!