Belföld

2013.01.11. 14:07

Megrázó fotók: bezsákolt őzmaradványokat találtak a XIX. kerületben

Budapest - Több őz maradványait találták meg pénteken zsákokban a XIX. kerület egy elhagyatott, bokros területén - közölte a XIX. kerületi Hunyadi polgárőrség elnöke az MTI-vel.

Bakos Tibor, aki lakossági bejelentés után munkatársaival kiment a helyszínre, arról számolt be, hogy többzsáknyi állati testrészt - őzlábakat, -fejeket és belsőséget találtak a lezárt zsákokban. A Kőbánya-Kispest vasútállomás közelében, a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető út vasúti felüljárója alatt találták a zsákokat. Minderről értesítették a rendőrséget.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

 

Bakos Tibor, a Hunyadi Polgárőrség elnöke zsákokban lévő, csonkított szarvasok maradványait mutatja Budapest XIX. kerületében, Kőbánya-Kispest vasútállomás közelében 2013. január 11-én. Feltehetően orvvadászok hagyták hátra a számukra értéktelen maradványokat, amelyeket lakossági bejelentés alapján találtak meg a polgárőrök. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!