Belföld

2010.06.21. 08:34

Két dunaújvárosi művész képei elárverezésével segít a károsultaknak

Dunaújváros – Internetes árveréssel próbál segíteni az árvízkárosultakon a helyi kereskedelmi és iparkamara. Két helyi alkotó művei a kalapács alatt.

Szabó Szabolcs

ÁRVERÉSSEL igyekszik segíteni a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, Kamara Galériájának ötlete alapján két városi művész, Egresi Zsuzsa és Gáspár Aladár ajánlotta fel egy-egy alkotását jótékony célú internetes árverésre. A műveket hétfőtől láthatják a www.dkik.hu honlapon, s egy héten át lehet rájuk licitálni. A befolyó összeg az árvízkárosultakat segíti.

SEGÍTHET ÖN IS!

Számos módon gyakorolhatják a segítés nemes gesztusát a DH olvasói, lehet, hogy mégsem találták még meg a legmegfelelőbbet. Ezért lapunk – a Pannon Lapok Társasága lapjaival együtt – egy újabb csatornát nyit a felajánlások fogadására. Mivel a távolból nehéz megmondani, hogy az árvíz sújtotta területeken mire lenne a legnagyobb szükség, a legpraktikusabb megoldásnak a készpénzadományok gyűjtését tartjuk, s ezeket a 11736006- 20282316 bankszámlaszámra várjuk. A befizetések, átutalások közlemény rovatába kérjük, írják be: ADOMÁNY!

A számlára érkezett pénzösszegről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, s annak felhasználását is nyomon követhetik lapunkban. További hírek és infomációk Árvísegély című rovatunkban, minden lapszámunkban, illetve honlapunkon ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!