Belföld

2010.02.24. 13:46

Orbán Viktor álszent és demagóg

Budapest - Álszentnek és demagógnak tartja az MSZP szóvivője Orbán Viktor szerdai, a Facebook közösségi portálon megjelentetett bejegyzését a fővárosban zajló diplomáciai eseménnyel összefüggő közlekedési dugóról.

MTI

Nyakó István az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében idézi a Fidesz elnökének bejegyzését: „Blokád alatt Budapest. 1 óra 30 perces új csúcsot futottam a Cinege utcától a Parlamentig. Pedig kívülről súroltam a KRESZ határait. Azért mindennek van határa. Néhány delegáció érkezése miatt nem szabad megbénítani egy kétmilliós várost. Abcúg!”
    
A szóvivő rámutat: nem „néhány delegáció” miatt vannak a forgalomkorlátozások, hanem Európa egyik legrangosabb diplomáciai eseményét látja vendégül a magyar főváros, a Duna-csúcsot és a Visegrádi négyek találkozóját.
    
Nyakó István emellett kitér arra, hogy Orbán Viktor maga is volt már miniszterelnök, tudhatja, hogy az ilyen horderejű diplomáciai események bizony Európa- és világszerte hasonló kényelmetlenségekkel járnak.
    
"Orbán Viktornak egyetlen szava sem volt akkor, amikor a szélsőjobbos hídfoglalók valóban egy egész várost bénítottak meg" - teszi hozzá Nyakó István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!