Belföld

2010.01.15. 12:41

Megfenyegette tanárát, mert az puskázáson kapta

Eljárás indult egy fiatalkorú tanuló ellen, mert megfenyegette tanárát, aki puskázáson kapta. Az encsi rendőrkapitányság zaklatás miatt indított eljárást a 15 éves fiatalkorú fiúval szemben - tájékoztatott a rendőrség pénteken.

MTI

Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: egy, a kapitányság illetékességi területéhez tartozó iskolában történtek miatt magánindítvány alapján indítottak eljárást.

Az eset még hétfőn történt, amikor a tanárnő dolgozatot íratott a diákokkal. Egyikük segédanyagot használva akarta megoldani a feladatot. A tanárnő figyelmeztette, hogy ezt ne tegye és egyes osztályzattal értékelte a kipuskázott dolgozatot. A diák azonban azzal fenyegetőzött, hogy felborítja a padokat - amit korábban már többször megtett -, egyben különféle bántalmazásokat beígérve megfenyegette tanárnőjét - ismertette a részleteket Dobi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!