Zene

2014.06.16. 14:05

Kiosztották a Comet-gömböket a legjobbaknak

Budapest - A Papp László Budapest Sportarénában végre kiderült, kik voltak az elmúlt 12 hónap legjobb magyar zenei előadói.

A 14. Viva Cometen olyan énekesek léptek közösen színpadra, akiket eddig soha nem láthatott még együtt a közönség, és három világsztár is exkluzív show-val kápráztatta el a díjátadó nézőit. A szexi DJ, Metzker Viki pörgős előbulijával és látványos vörös szőnyeges bevonulással kezdődött a nyár legforróbb zenei díjátadója, ahol a magyar sztárvilág legjava ott volt. Olyan magyar hírességek pózoltak a több tucat kamera előtt, mint Palvin Barbara, Pokorny Lia, Tolvai Renáta, Szabó Zsófi, Lola vagy éppen Varga Viktor. A műsort ezúttal is az Iszak Eszti Sanyóca páros vezette, a szépséges Eszti az este folyamán négy különböző, egyedi ruhában tűnt fel a színpadon.

Metzker Viki pörgős előbulijával kezdődött a nyár legforróbb zenei díjátadója

Különleges, meglepő, eddig színpadon nem látott produkciók vadították meg a közönséget, a szexi Cserpes Laura a tinikedvenc Children of Distance-szel, Bogi a New Level Empire-rel, Mohamed Fatima pedig Dér Henivel és BLR-rel énekelt együtt, Kállay Saunders András szomorkás balladája és Király Viktor vadonatúj, Work című dala is a Comet színpadán debütált elsőként. A Viva Comet miatt idén három világsztár is Magyarországra látogatott, hogy exkluzív produkciókkal szórakoztassa a hazai közönséget: fellépett Inna és Ola, valamint David Correy is, aki Tóth Gabival közösen adta elő óriási sikerrel a focivébé egyik slágerét, a The World Is Ours Miénk a világot. David 2012-ben nyerte meg a brit X-Faktort, és idén 24 ország előadójával készítette el a 2014-es labdarúgóvébére készült dal helyi változatait.

A díjátadók között élsportolók, szupermodellek és elismert színészek sorakoztak fel: az év modellje Kondás Kata, a magyar U19-es labdarúgó- válogatott tagjai, a freestyle-focivilágbajnok Szász Kitti, Korda György és Balázs Klári, valamint Horváth Szilárd és Cooky, a Music FM műsorvezetői is Comet-gömböt adtak át a legjobbaknak. Díját-adó volt továbbá Pokorny Lia és Bereczki Zoltán, a gyönyörű Szabó Zsófi, a színész-rendező Szabó Simon, Kovács Patrícia, valamint a sztár-blogger wheelchairguy is.

A legjobb női előadó Hien lett (Fotó: RedLemon)

És hogy kik azok, akik győztesként távozhattak a színpadról? A hónapokig tartó online szavazás után A legjobb férfi előadónak járó díjat Király Viktor nyerte, A legjobb női előadó Hien lett, A legjobb együttes kategóriájában a Children of Distance győzött, míg A legjobb videoklipet Sonya készítette el. 2014 legjobb új előadójaként a DiazMentha hip-hop formáció vonult be a Comet-történelembe. A Magyar Könnyűzenéért gömböt pedig a Hooligans vihette haza. A #Superfan-díjat, amely a leglelkesebb rajongótáborral rendelkező előadót díjazza, a Children of Distance nyerte. A Papp László Budapest Sport-aréna többezres tomboló közönsége előtt élőben lépett fel a Punnany Massif, Ganxsta Zolee & Dynamic, Majka és Curtis, Hien, Fluor, a Halott Pénz, Diaz és sokan mások. A buli ezután nem ért véget, a magyar sztárvilág színe-java együtt mulatott a hajnalig tartó exkluzív partin. A díjátadót a Viva élőben közvetítette, a rajongók pedig több mint félmillió online szavazattal segítették kedvenceiket.

Címkék#viva comet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!