Vizilabda

2014.02.27. 19:25

Szombaton idehaza

Dunaújváros - Már nincs olyan csapat a szezonban, akit ne győzött volna le a Dunaújvárosi Főiskola VE együttese, a lányok a szerdai rangadón az Újpestet verték meg idegenben.

Gallai Péter

A 17-9-es dunaújvárosi siker rendkívül magabiztos játékot tükröz, s mint Kasó Orsolya, a csapat válogatott kapusa elmondta: még ekkora különbséggel is megérdemelt volt a győzelmük:

- A védekezés volt a kulcsa mindennek, egész héten azt gyakoroltuk, hogy az Újpest izgága fiataljait lefogjuk, ezért választottuk a szoros emberfogást a meccsen. Azzal, hogy 6-1-re elhúztunk az elején, megalapoztuk a jó folytatást, bár amikor 9-7-re feljöttek a hazaiak, látszott egy kis kapkodás a lányokon, de én akkor is nyugodt maradtam. Szerencsére Mihók Attila időkérése átlendítette a csapatot ezen a holtponton, és a vége megint remekre sikeredett, igaz, szerintem ekkor az ellenfél már fel is adta. A győzelem után nagy volt az öröm, főleg, hogy sok szurkolónk volt jelen Budapesten is. Szombaton 11 órakor az utolsó Angyalföldet fogadjuk, nem becsüljük le őket, de ez a kötelező győzelem kategóriába tartozik.

Az alapszakasz élmezőnye: 1. Eger 30 pont, 2. Szentes 24 pont, 3. DFVE 22 pont, 4. Újpest 21, 5. BVSC 10.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!