vendégfellépők

2018.02.16. 16:30

Váratlan páros dalol együtt

Mellettük színpadra lép szombat este A Dal mezőnyének kilenc versenyzője, akik közül négyen jutnak majd a február 24-i döntőbe.

Nagy örömmel vállalta a felkérést Szekeres Adrienn és Charlie, akik A Dal második elődöntőjének vendégfellépői lesznek. A közös produkció elkészítése mindkettejüknek maradandó élmény volt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy felkértek A Dal-ban való szereplésre. A dal, amit szombaton előadunk eredetileg nem duett, de most ilyen formában hangzik majd el. Szekeres Adriennt nagyon szeretem, örülök, hogy vele énekelhetem el”

- mondta Charlie.

Szekeres Adrienn csak azt bánja, hogy olyan hamar lezárult a közös munka.

„A produkció elkészítésének minden perce öröm volt. Nagy meglepetésre számíthatnak a nézők szombat este. Olyan dalt kerestünk, ami mindkettőnkhöz illik, szerintem jól választottunk”

- árulta el az énekesnő.

Charlie és Szekeres Adrienn duettje mellett színpadra lép szombat este A Dal mezőnyének kilenc versenyzője, akik közül négyen jutnak majd a február 24-i döntőbe.

A Duna Televízióban és a Duna World csatornán 20.30-tól élőben látható dalválasztó showműsorban a zsűri átadja A Dal 2018 Legjobb Dalszövege díjat is.

 

Címkék#műsor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában