Futsal

2017.09.06. 17:39

A lengyelek elleni két play off dönt az Eb-részvételről

DUNAÚJVÁROS Múlt héten Horvátországban edzőtáborozott a lengyelek elleni futsal Eb-selejtező play off oda-vissza párharcára készülő magyar válogatott, ahol két hivatalos, és egy nem hivatalos mérkőzést játszott. Miskolcon folytatják a felkészülést.

Gróf András

A futsalválogatott játékosai jól dolgoztak, így nehéz dolga van a kapitánynak a szűkített keret kijelölésekor

Forrás: futsalhungary.hu

A hivatalos Summer Cup előtt pénteken egy gyakorló mérkőzésen a mieink 3-0-ra verték Kínát, majd másnap „hivatalosan” is sikerült legyőzni őket. Vasárnap a finnek ellen már nem ment ilyen jól a magyar csapatnak, amelynek keretében négy dunaújvárosi játékos is helyet kapott.

Magyarország - Kína 2-1 (0-0)

Magyarország: Alasztics – Birinyi, Dávid R., Klacsák, Komáromi P. Csere: Tóth Gy., Matkovics, Vas Á., Gál I., Rábl, Németh P., Hosszú Á., Szeghy, Nagy I.

Finnország - Magyarország 4-1 (2-0)

Magyarország: Tóth Gy. – Dávid R., Nagy I., Klacsák, Komáromi P. Csere: Alasztics, Birinyi, Matkovics, Vas Á., Gál I., Rábl, Németh P., Hosszú Á., Szeghy, Nagy I., Fekete R.

A második mérkőzés után a következőképpen értékelt Sito Rivera szövetségi kapitány.

- Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, a mérkőzés végéhez közeledve azonban már érződött a játékosokon, hogy az elmúlt két hétben kemény munkát végeztek, a frissebb finnek pedig kihasználták a fáradtságunkat. Jól dolgoztak a kerettagok az elmúlt két hétben, olyannyira, hogy egyelőre nem tudtuk eldönteni, kiket hagyjunk ki a lengyelek ellen pályára lépő szűk keretből.

 

A magyar válogatott a Finnország elleni mérkőzés után azonnal hazautazott, a játékosok két pihenőnap után, mától a Lengyelország elleni hazai play off meccs helyszínén, Miskolcon folytatják a felkészülést. A páros csata első összecsapását szeptember 12-én 18 órai kezdettel rendezik a borsodi megyeszékhelyen, a visszavágót pedig szeptember 26-án, az észak-lengyelországi Koszalinban játsszák. A miskolci mérkőzésre már megkezdődött a belépőjegyek árusítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!