újabb és újabb ötletek

2019.03.25. 13:30

Meghan hercegné mániákussága miatt még nem költöztek be az új házba

Legutóbb például 50 ezer fontos, azaz 18,5 millió forintos ötlete támadt a kismamának.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (C) and Meghan, Duchess of Sussex (L) leave after attending a Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in central London, on March 11, 2019. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Ben Stansall

Mégsem költözhet be az új otthonába Meghan hercegné és Harry herceg! Bár a tervek szerint múlt héten vették volna birtokba a frogmore-i házukat, most úgy tűnik, négy hetet csúszik az átadás.

Meghan ugyanis folyton variál, újabb és újabb ötletekkel áll elő, hogyan lehetne még modernebb és különlegesebb a családi fészek.

Folyik az új ház hangszigetelése / AFP

Legutóbb például 50 ezer fontos, azaz 18,5 millió forintos ötlete támadt a kismamának. A birtok egyik szárnyát teljes hangszigeteltté tetette, hogy ne szűrődjön be semmilyen zaj a nem túl távoli Heathrow-i reptérről.

A Daily Mail értesülései szerint már több mint egy milliárd forintba került a ház felújítása, amelynek jó részét az adófizetők pénzéből finanszírozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!