vallomás

2019.01.26. 15:05

Alec Baldwin beismerte, hogy zaklatott egy férfit

Dühkezelési kurzusra küldték.

Actor Alec Baldwin departs New York County Criminal Court January 23, 2019 in New York. - Alec Baldwin pleaded guilty to a second-degree harassment violation stemming from when he punched a man during a dispute over a New York City parking spot late last year. (Photo by Don EMMERT / AFP)

Alec Baldwin néhány napja bűnösnek vallotta magát egy férfi zaklatásában, akivel egy parkolóhely miatt vesztek össze tavaly ősszel.

A 60 éves amerikai színésznek az illetékes New York-i bíróság előtt kellett megjelennie. A szabálysértés, amellyel vádolták, a legalacsonyabb szintű az amerikai jogrendben.

Baldwin belegyezett abba, hogy egynapos dühkezelési kurzuson vesz részt.

A felperes azzal vádolta meg Baldwint, hogy meg akarta ütni őt, amikor november 2-án vitába keveredtek egy parkolóhely miatt a színész manhattani lakásának épülete előtt. Baldwin ügyvédje akkor azt mondta, hogy az utcáról készült videofelvételek igazolni fogják ügyfele ártatlanságát.

A bírósági meghallgatáson Baldwin csupán a bíró rövid kérdéseire válaszolt. A tárgyalás után nem nyilatkozott az összegyűlt újságíróknak.

Borítókép:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!