Sportvilág

2013.04.24. 18:34

Marrákesi tenisztorna - Babosék az elődöntőben

Babos Tímea a luxemburgi Mandy Minella oldalán bejutott a legjobb négy közé a marokkói Marrákesben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán.

MTI

A női versenyeket szervező WTA honlapja alapján Babos - aki egyesben kedden búcsúzott - és párja 1 óra 32 perc alatt, döntő rövidítésben diadalmaskodott a Eva Hrdinova, Karolina Pliskova kettős ellen úgy, hogy a második szettben meccslabdát hárított.   

"Nagyon fordulatos meccseket élünk meg Mandyvel. Kedden fáradtan játszott, így az a meccs azért volt nehéz. Ezúttal pedig valahogy nem éreztük egymást. De jól küzdöttünk, meccslabdákat hárítottunk! Természetesen örülök a győzelemnek, az újabb elődöntőnek!" - olvasható a magyar teniszező nyilatkozata a menedzsmentje által elküldött beszámolóban.   

Babosék az elődöntőben a Lourdes Domínguez Lino, Arantxa Parra Santoja spanyol, Paula Kania, Raluca Olaru lengyel, román duó összecsapásának győztesével találkoznak.    A viadal másik magyar érdekeltje, Czink Melinda szerdán az olasz Flavia Pennetta ellen kezd Marokkóban.

Eredmémy:    páros, negyeddöntő: Babos Tímea, Mandy Minella (magyar, luxemburgi, 3.)-Eva Hrdinova, Karolina Pliskova (cseh) 3:6, 7:6 (7-1), 10-8 - döntő rövidítés 

később:    egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Czink Melinda-Flavia Pennetta (olasz) 17.00 körül

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!