Sportvilág

2009.11.25. 03:29

Elléptek az ellenfelek - Ezúttal hiányzott a tűz, és a győzni akarás a magyar együttesből

Bajmóc - A több dunaferres játékossal felálló férfi ifjúsági röplabda-válogatottunk a negyedik helyen végzett az elmúlt hétvégén, a szlovákiai városban megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén.

Gróf András

Kelemen István vezetőedző segítőjeként először vett részt nemzetközi viadalon Tomanóczy Tibor edző, aki elsősorban a küzdeni akarást hiányolta a csapatból.

- Sajnos meg kellett állapítanunk, hogy az ifjúsági Európa-bajnokság óta eltelt időszakban elhúztak mellettünk ezek a csapatok. Mi maradtunk azon a színvonalon, sőt, egyes területeken vissza is léptünk. Gondolok itt a mezőnymunkára, a liberó posztra és a sáncra. A csehek elleni meccseken a bírók sem voltak teljesen korrektek, de a játékosaink is lehettek volna keményebbek, harcosabbak. A lengyel gárdát pedig túlságosan tiszteltük. A dunaújvárosi fiatalok vegyes teljesítményt nyújtottak. Az itthoni teljesítmény nemzetközi szinten bizony kevés volt. A májusi Eb-selejtezőig havonta egy hétvégén szeretnénk összehozni a csapatot táborozásra. Előtte decemberben, a két ünnep között egy nemzetközi tornán megmérkőzünk Csehország, Szlovákia és Ausztria legjobbjaival.

A szlovákiai Olimpiai Reménységek Verseny végeredménye: 1. Szlovákia, 2. Csehország, 3. Lengyelország, 4. Magyarország.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!