Sport

2013.04.16. 17:42

Tollaslabda: csak helyezések a döntőben

Amatőr városi tollaslabda-versenyt rendeztek a közelmúltban a Dunaújváros Sportcsarnokban, amit a Danubius KSE Nyuszi Kupának kereszteltek el.

Jankó Árpád

A versenyen Pottondi Szabolcs győzött. Második lett Ludmann Mira, a harmadik helyen pedig Nagy Bence végzett.   A haladóbbaknál Meskál Ábel  lett az első Turi Kamilla és Johann Fanni előtt. A haladóknál a sorrend a következő volt: 1.  Tóth István, 2. Tóth Réka, 3. Nemoda  Zsuzsanna. A profiknál győzött Rostási Tibor, megelőzve Kaposvári Istvánt, Tóth Tamást és Lehoczky Attilát.

Turi Kamilla,  Meskál Ábel, Johann Fanni  a hazai versenyen  a Nyuszi Kupán  szereztek érmet (Fotó: amatőr)

Ezt követően  április első hetében Kiskunfélegyházán  vettek részt a dunaújvárosiak az országos tollaslabda  diákolimpia döntőjében.  A sportegyesület szakvezetője, Jakab János  ezúttal nem volt elégedett az elért eredményekkel, hiszen rég történt meg az, hogy dunaújvárosi tollaslabdázó nem jött haza éremmel országos diákolimpiai döntőről.  Erre legutóbb nyolc évvel ezelőtt volt példa.

A legjobb eredményt Nemoda Zsuzsanna (Széchenyi iskola) érte el. Szép versenyzéssel a  hatodik helyen végzett. Meskál Ábel  (Gárdonyi iskola) 17. hely, Gashi Adrián  (Dózsa iskola) 19.,  Pintér Gergő (Dózsa)  24., Kaposvári István  (Dunaferr) 17., Turi Kamilla  (Széchenyi  ) 15.  hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!