Sport

2010.05.08. 02:28

Tartalékosan a Pálhalma

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában pályára lépnek a csapatok a hétvégén. Az első osztályban listavezető pálhalmaiak Velencén játszanak.

Gróf András

A másodosztály rangadóját vasárnap Adonyban rendezik, ahol a bajnokság harmadik helyén álló hazaiak az élen álló Iváncsát fogadják. Ezen a napon az idei szezonban hullámzó teljesítményt nyújtó Mezőfalva a Seregélyest fogadja. A kiesés elkerüléséért küzdő Rácalmás a közvetlenül mögötte álló Enying otthonában próbál meg pontokat szerezni. Nem vár könnyű kirándulás a Sárbogárdra utazó sereghajtó nagyvenyimi csapatra sem.

A harmadosztály szombati játéknapján ismét hazai pályán lép pályára a Kisapostag. Ezúttal a dobogó második helyén álló Vajtát fogadják. A középmezőnyhöz tartozó Dunapentele a Mezőkomáromot, a dobogós kulcsiak pedig a Tác-Csősz együttesét fogadják. Vasárnapra marad az Előszállás - Nagylók és a Sárszentágota - Perkáta összecsapás.

Az összes találkozó 17 órakor kezdődik a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!