Sport

2017.06.18. 17:53

Szavazás: ki volt a Dunaújvárosi Kohász Akadémia legjobbja?

DUNAÚJVÁROS A bajnokságok végén rendszerint értékelik a csapatok munkáját, és természetesen eldöntik, hogy ki volt a csapat legjobb játékosa.

Jankó Árpád

Ez történt a Dunaújvárosi Kohász Akadémia kézilabdázóinál is.

Az akadémia utánpótlás-csapatainál is megtörtént az értékelés, az Év játékosa cím odaítélése.A legkisebbeknél, az U7-es csoportban Köteles Mira. U8: Horváth Eszter, U9: Ferenci Lilla, U10 Rajcsányi Akexandra, U11: Bankó Zoe. OSB II: Koronczai Petra. KSB: Gengeliczki Lili. Ifjúságiak: Nagy Zsuzsanna, juniorok: Berta Bianka. A Dunaújvárosi Kohász felnőtt együttesének játékosai között is „keresik" az Év játékosát.

Berta Bianka Fotó: Kohaszkezi

A szavazatokat várja az akadémia a Kohaszkezi.hu" target="_blank" oldalon. A szavazatokat csütörtökön éjfélig lehet leadni a fenti címre. Az eddig beérkezett voksok között három játékos szoros vetélkedése tapasztalható. Ez azt mutatja, hogy a szurkolók részéről nagy az érdeklődés. Aki a kitüntető címet kapja, az egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyer a cím mellé. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia pénteken közli a végeredményt.

Az egyesület utánpótlását érintő hír még, hogy Braun Csenge és Fodor Neszta a strandkézilabda magyar válogatott csapatának (U17) tagjai a zágrábi Európa-bajnokságon szerepeltek, és negyedik helyen végeztek csapatukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!